Word jij de nieuwe jongerenwerker bij Ghent Basketball?

Word jij de nieuwe jongerenwerker bij Ghent Basketball?

21 juni 2024

   Word jij de nieuwe jongerenwerker bij Ghent Basketball?

Ghent Basketball zoekt een extra collega (30u/week) om Gentse kinderen en jongeren te laten groeien via laagdrempelige sportactiviteiten. Misschien iets voor jou?

Voor veel kinderen en jongeren in Gent is de drempel om zich aan te sluiten bij een sportclub te groot. Jij kan het verschil maken als de nieuwe jongerenwerker bij Ghent Basketball.

Een jongerenwerker als bekend gezicht

Als Sociaal-sportief jongerenwerker organiseer je laagdrempelige basketbalactiviteiten in diverse Gentse wijken. Of het nu gaat om lesjes, kampen of toernooitjes, jij zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Je bouwt een vertrouwensband op met de kinderen, jongeren en hun ouders, en helpt hen om de obstakels die hen weerhouden om te sporten, te overwinnen.

Je bent een bekend gezicht in de wijk, ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers en helpt hen om te groeien en te bloeien. Basketbal is jouw middel om kinderen, jongeren en de buurt vooruit te helpen.

De taken, het profiel en het concrete aanbod van Ghent basketball kijk je in via Vacature: Sociaal-Sportief Jongerenwerker (30u) — Ghent Basketball

Solliciteren doe je zo

Stuur je CV en motivatiebrief naar dries@ghentbasketball.org voor 8 juli 2024.
De sollicitatiegesprekken gaan door op donderdag 11 juli tussen 14u en 20u.
Meer weten over de functie? Stuur een mailtje en dan belt onze coördinator Jasper je graag terug.

Labels:

Terug naar overzicht
Sluiten