Vijfde platformbijeenkomst over een campagne

Vijfde platformbijeenkomst over een campagne

1 december 2020

   Vijfde platformbijeenkomst over een campagne

Op 30 oktober organiseerden we een digitale meeting om de voortgang van het platform te bespreken. Je leest hier een kort verslag.

Tijdens de meeting organiseerden we drie thematafels waarop mensen konden aansluiten. Een eerste thematafel zoomde in op beleidsbeïnvloeding. We gaven daarbij een update over wat er momenteel gebeurt rond dit thema. Een tweede thematafel zoomde in op onze plannen rond een publieke campagne. Het doel? Aan zo veel mogelijk mensen de wervende kracht van sociaal-sportieve praktijken tonen. We beslisten hier dat de tijd te kort was, en organiseerden een week later een vervolgoverleg met de geïnteresseerden. Een derde werkgroep dacht na over ons vormingsconcept dat tot de expertenpagina op deze website leidde. Ook bespraken we in de sessie onze werkzaamheden rond onze nieuwe website en logo van het platform. Algemene teneur van de dag: veel enthousiasme en goesting om in 2021 te knallen! 

Terug naar overzicht
Sluiten