Save the date - Trefdag Spo(r)tlight

Save the date - Trefdag Spo(r)tlight

1 juli 2024

   Save the date - Trefdag Spo(r)tlight

Op 23/10/2024 in Gent

Op 23 oktober 2024 vindt de tweede editie van Spo(r)tlight plaats in De Centrale in Gent, een uniek evenement voor en door sociaal sportieve praktijken. 

De vernieuwende aanpak van deze praktijken kan je hier doorleven. We kijken ook over het sportmuurtje heen en highlighten wat sociaal-sportief kan betekenen voor andere domeinen (bv. welzijn, onderwijs,... ) én maken de link naar publieke ruimte. Dit is dé gelegenheid om te ontmoeten, expertise te delen, te netwerken en inzichten te krijgen in de behoeften van verschillende sociaal sportieve praktijken.  

Deze editie van Spo(r)tlight vindt plaats in De Centrale in Gent en de sociaal-sportieve praktijken in de omgeving hierrond. Deze ontmoetingsdag is een samenwerking tussen het sociaal-sportief platform en Stad Gent.

Wat kun je verwachten?

  • Boeiende ontmoetingen met collega's uit het veld
  • Inspirerende workshops en (sport)sessies
  • Netwerkmomenten om waardevolle connecties te maken
  • Diepgaande discussies en het delen van expertise

Kijk, doe, zweet en denk. Bereid je voor op een dag vol praktische, interactieve (sport)sessies en workshops waar je zelf sportmethodieken kunt ervaren. Dit is geen klassieke studiedag, maar een kans om actief deel te nemen en elke stem te laten horen. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn stem laat horen en bijdraagt aan de toekomst van sociaal sportieve praktijken.  

Voor wie is Spo(r)tlight? 

  • vrijwilligers en professionals van sociaal-sportieve praktijken
  • medewerkers van lokale besturen, sportfederaties, overheidsadministraties, onderzoekers en politici uit de domeinen sport, welzijn, onderwijs, publieke ruimte,.. 
  • jongeren en volwassenen in kwetsbare situatie én hun organisaties en werkingen 

Het programma van deze trefdag volgt nog.

Bekijk de aftermovie van de eerste editie in Antwerpen

Labels:

Terug naar overzicht
Sluiten