Meetings

Meer events

 1. Zesde platformbijeenkomst

  vrijdag 2 april 2021

  We organiseren deze digitale groepsbijeenkomst voor alle sociaal-sportieve praktijken die onze plannen rond beleidsbeïnvloeding en een campagne willen vormgeven. Je kan ook aansluiten op een intervisie rond discriminatie en racisme in de sport

 2. Meeting: beleidsbeïnvloeding in 2021

  donderdag 4 maart 2021

  Tijdens deze meeting praten we door op onze strategie rond beleidsbeïnvloeding in 2021. Je krijgt eerst terugkoppeling over bestaande beleidsinitiatieven en we bespreken vervolgens ons plan rond beleidsbeïnvloeding. Het doel? De noden en behoeftes van sociaal-sportieve praktijken sterker agenderen.

 3. Meeting: de expertenpagina

  donderdag 25 februari 2021

  Deze meeting organiseren we voor platformleden die op de expertenpagina (willen) staan. We maken samen afspraken en ontwikkelen de basis voor een communicatieplan voor de expertenpagina.

 4. Sessie: aan de slag met de nieuwe website

  dinsdag 16 februari 2021

  Hoera, we hebben een nieuwe website. En nu? We organiseren deze sessie voor praktijken die meer info willen om aan de slag te gaan met de nieuwe website. 

 5. Sessie: aan de slag met de nieuwe website

  donderdag 11 februari 2021

  Hoera, we hebben een nieuwe website van het sociaal-sportief platform. En nu? We organiseren deze  sessie voor praktijken die aan de slag willen met de nieuwe website. 

Sluiten